NAC Cosmetics

NAK TAHU BAGAIMANA ANDA JUGA BOLEH DAPATKAN KULIT WAJAH YANG GEBU DAN FLAWLESS DALAM MASA 3 MINIT?

 

NAC Cosmetics Super Flawless Foundation ialah foundation kecantikan yang terbukti membantu wanita untuk mendapatkan kulit wajah yang flawless dan gebu.

Tidak seperti foundation kecantikan yang lain, NAC Cosmetics Super Flawless Foundation merupakan foundation yang merawat masalah jerawat, menghilangkan parut jerawat, menganjalkan kulit muka, bertindak sebagai pelindung matahari, mencerahkan kulit muka dan mesra wudhuk.

Testimoni selebriti mengenai NAC Cosmetics Super Flawless Foundation

"Anim pakai foundation dari NAC Cosmetics ingatkan foundation tebal dan berminyak tapi rupanya sgt ringan dan bau wangi macam perfume! paling best kandungan foundation Nac Cosmetics ni ada ekstrak salmon, SPF 35 (lindungi kulit dari mentari), ada kelulusan KKM dan Halal. sgt recommend kalau awak semua malas pakai byk produk tp still nk nampak kulit cantik dan sihat 😘"
Farahanim 2
Farahanim Razak
Personaliti TV
" Wearing only Nac Cosmetics, it has natural finish, lightweight, sensitive skin friendly, has SPF35, can lasts up to 12 hours, Halal and KKM approved."
Sarah Hildebrand pic1
Sarah Hildebrand
Personaliti TV
" Super flawless foundation from NAC Cosmetics which is very suitable for you who loves a very light weight foundation as your makeup base. It lasts up to 12 hours. 😱Apart of its function as foundation, it contains salmon extract to firm up your skin dan bau yang wangi! Let's stay beautiful with NAC Cosmetics."
F31BF17E-8D11-439F-8E70-43825AD77CC71
Farha Razak
Insta Celebrity
"Hari ni keluar pakai foundation dari NAC Cosmetics Best sgt foundation ni Bila pakai nampak natural, light je, sesuai dengan kulit sensitif. NAC Cosmetics foundation ni pon ada spf35 utk menghalang kulit kite ni dari matahari, yg plh best foundation ni tahan 12 hours & also boleh menganjalkan kulit sebab ada salmon extract. Yg plg ptg ada kelulusan kkm and halal. Jadi tak risau tentu selamat nk pakai ✨."
fon edit
Adiela Safiyyani
Insta Celebrity

Testimoni blogger terkenal mengenai Super Flawless Foundation

Sabrina Tajudin, blogger kecantikan terkenal di Malaysia merupakan pengguna setia NAC Cosmetics Super Flawless Foundation.

Bagaimana untuk dapatkan kulit flawless dengan foundation yang bukan hanya untuk menutup cela tapi juga merawat masalah kulit anda?

Kandungan utama NAC Cosmetics Super Flawless Foundation

Salmon Extract

ANDA SUDAH BERUSIA 20 TAHUN DAN MASIH TIDAK PAKAI PRODUK ANTI PENUAAN?

Tanda-tanda penuaan akan bermula sedari 20-an lagi. Jika lagi lambat anda mula pakai krim anti penuaan, kulit anda lagi cepat berkedut, berjeragat, kusam dan jatuh. Penting untuk sedar bahawa  krim anti penuaan bukan untuk dipakai setelah anda mula berkedut, tetapi kena pakai sejak berumur 20 tahun ke atas untuk melambatkan proses penuaan. 

Pakar dermatologi berkata, Salmon Extract bertindak sebagai anti penuaan. Ia membantu menganjalkan kulit, menghilangkan garisan kedut, mencerahkan pigmentasi dan meremajakan kembali kulit. 

Beeswax

ADAKAH MAKEUP YANG ANDA GUNA BUAT KULIT ANDA BERJERAWAT DAN SENSITIVE?

Anda berasakan foundation menyebabkan jerawat? Kebanyakan foundation di pasaran membuatkan kulit tersumbat dan tidak bernafas. Kulit akan mula ditumbuhi jerawat akibat dari lapisan yang terlalu tebal. 

Super Flawless Foundation menggunakan Beeswax sebagai bahan utama. Fungsinya  untuk melindungi kulit dari bakteria yang menyebabkan jerawat, menghalang pertumbuhan jerawat, mengekalkan kelembapan kulit, melegakan kulit sensitive dan mencerahkan kulit muka. Beeswax dihasilkan dari lebah.

Dalam Al Quran juga ada menegaskan tentang khasiat madu dalam surah An-Nahl ayat 69, iaitu: “Dari perut lebah itu ke luar minuman (madu) yang bermacam-macam warnanya, di dalamnya terdapat ubat yang menyembuhkan bagi manusia."Tahukan anda bahawa Kate Middleton, Puteri Cambridge juga mengamalkan facial dari sengatan lebah pada kulit wajah? 

SPF35

ANDA SELALU KELUAR RUMAH TANPA SUNBLOCK? MALAS UNTUK APPLY SUNBLOCK? TAPI KULIT SEMAKIN GELAP?

Terdedah dengan cahaya matahari secara berterusan, tidak kira sama ada cuaca tengah panas atau hujan, boleh menyebabkan kulit anda rosak. Menurut Yayasan Melanoma, seorang daripada lima rakyat Amerika akan mendapat kanser kulit. Cuba bayangkan, 1 daripada 5 kawan anda berpotensi kena kanser kulit! Ini menjadikan kanser kulit merupakan kanser kedua yang paling biasa untuk wanita dalam usia dua puluhan.

Sangat bahaya kalau anda tak pakai pelindung matahari dengan cuaca Malaysia yang terik macam ni. Kesian kulit anda kena sinaran UV yang sangat berbahaya. Bagi anda yang berasakan leceh untuk memakai sunblock, Super Flawless Foundation mempunyai SPF35 yang cukup untuk melindungi kulit sehingga 97% dari sinar UV.

Extract Vitamin C

ANDA ANDA BEKAS PARUT JERAWAT HITAM DAN SUSAH HILANG? 

Selagi anda tak pakai produk yang memudarkan parut jerawat, selagi tu anda terpaksa sorok dengan concealer. Jangan biar lagi lama parut tu, tambah lagi anda selalu kena panas, ia akan jadi lagi hitam dan susah nak hilang.

SUper Flawless Foundation mengandungi Vitamin C yang sememangnya terkenal dalam memutihkan badan dan kulit wajah. Vitamin C bersifat antioksidan, yang mengurangkan kerosakankulit yang anda tidak boleh melihat. Ia juga boleh meningkatkan pengeluaran kolagen. Kolagen diperlukan kulit untuk memulihkan sel kulit yg telah rosak. 

Lightweight dan senang untuk diratakan

FOUNDATION ANDA TEBAL DAN SUSAH DIRATAKAN? KULIT TERASA BERAT DENGAN MAKEUP?

Foundation yang terlalu tebal tidak sesuai dengan cuaca di Malaysia. Tambah lagi bagi anda yang kulit berminyak, boleh menyebabkan pori2 tersumbat dan jerawat naik.

Dengan Super Flawless Foundation ni, nak ratakan guna tangan pun senang sebab ianya sangat ringan dan tak tebal. Sesuai bagi mereka yg suka natural look bila di pejabat atau keluar. Bagi anda yang suka coverage yang tebal, boleh gunakan brush.

Tahan sehingga 12 jam pemakaian

MAKEUP TAK SAMPAI TENGAHARI DAH CAIR? MUKA DAH BERCAPUK?

Kami telah melakukan ujikaji dengan memberi 10 wanita yang mempunyai tekstur dan jenis kulit yang berlainan untuk cuba memakai NAC Cosmetics Super Flawless Foundation selama sehari untuk mengetahui berapa lama ia mampu bertahan di kulit. Daripada 10 wanita, 7 wanita memberi respon ia mampu bertahan sehingga 12 jam pemakaian berbanding foundation yang lain. Kami memastikan ia mampu memberi perlindungan kepada kulit anda agar ia dapat menjaga dan merawat kulit selama anda di pejabat atau di luar.

Sesuai untuk semua jenis kulit

ANDA DAH BELI BANYAK FOUNDATION TAPI HASILNYA TAK SESUAI? WARNA FOUNDATION TIDAK KENA DENGAN KULIT?

Selalunya disebabkan pengeluaran foundation pelbagai warna dan bermacam jenis untuk kulit di pasaran, susah untuk cari yang benar-benar sesuai dengan kulit.

Super Flawless Foundation telah melalui research selama setahun hanya untuk mencari bahan yang sesuai utk kulit yang paling sensitive. Kemudian, untuk menghasilkan pula, mengambil masa selama 6 bulan untuk mencuba kepada orang yang benar2 mempunyai kulit sensitive. Kami mengambil kira factor quality matter. Kami menerima respon yang baik dari mereka yang sensitif dan berjerawat. Warna foundation juga hanya mempunyai satu colour kerana foundation akan mengikut warna darah anda.

 

Mendapat kelulusan KKM

Walaupun teknologi dan bahan utama dari Korea, tapi utk diedarkan di sini, NAC Cosmetics dihasilkan melalui kilang yg Halal dan ada GMP. Malah turut dpt kelulusan KKM, NOT170100366K.

Kami juga mengutamakan keselamatan anda dengan tidak menggunakan Paraben dalam produk ini. Dalam kajian tahun 2004, Paraben banyak dikaitkan dgn kes kematian yg melibatkan kanser buah dada. Paraben adalah pengawet yg byk digunakan dalam kosmetik, sabun badan, syampu rambut dan byk lagi. Jadi pengguna yg bijak dan check jika ada Paraben dlm produk yg anda gunakan. Keselamatan anda kepentingan kami.

Klik gambar untuk pengesahan lanjut di website utama KKM. Klik pada button Cosmetic Products only dan masukkan nama produk NAC Cosmetics.

Tahukah anda bahawa foundation ini juga Wudhu-friendly? 

Tidak perlu cuci makeup dulu sebelum solat yang mengambil masa yang lama untuk bersiap kembali. 

Foundation ini berasaskan water based. Ia mudah dibilas dengan air tanpa anda perlu membasuh makeup terlebih dahulu sebelum solat. Ini penting supaya solat anda sah dan sesuai bagi mereka yang terkejar masa solat ketika bekerja.  Jadi, dengan Super Flawless Foundation, mudah sahaja, anda cuma ambil wudhu seperti kebiasaan tanpa perlu cuci. Kemudian lepas solat, boleh touch up balik. Jimat masa dan tenaga. Masa untuk ke solat pun jadi lebih pendek. 

Testimoni pengguna mengenai NAC Cosmetics Super Flawless Foundation

NAK TAHU BAGAIMANA FOUNDATION NI HANYA AMBIL MASA KURANG DARI 3 MINIT UNTUK JADI GEBU DAN FLAWLESS? CUBA TENGOK TUTORIAL MENGGUNAKAN NAC COSMETICS SUPER FLAWLESS FOUNDATION.

Cara pemakaian NAC Cosmetics Super Flawless Foundation

Teknik untuk memakai Super Flawless Foundation:

1. Tekan dua kali dan calit di bahagian pipi dan dahi.

2.Gunakan brush untuk ratakan ke arah luar dan gunakan jari untuk bawah mata.

3.Kemudian ratakan sekali lagi menggunakan brush ke kawasan tepi hidung dan di sekeliling bibir.

4.Panaskan dengan tangan untuk setkan foundation.

Brush yang sesuai untuk memakai Super Flawless Foundation:

1.Brush yang jenis bermata bulat.

2.Sponge teardrop.

3.Silicon sponge.

HARGA PROMOSI KHAS UNTUK ANDA

Dapatkan segera sementara stok masih ada. Promosi terhad kepada 50 orang sahaja!

PAKEJ JIMAT

👉 1 botol RM79 (Semenanjung Malaysia) / RM82 (Sabah & Sarawak)

👉 Dapat FREE 1 makeup sponge ☺☺☺ 

PAKEJ BERBALOI-BALOI

👉 2 botol RM158 (Semenanjung Malaysia) / RM171 (Sabah & Sarawak)

👉 Dapat FREE 1 lagi foundation dan FREE 2 makeup sponge ☺☺☺

FREE GIFTS DARI HQ KHAS UNTUK ANDA

Free makeup sponge dengan setiap pembelian

HQ DELIVERY INFORMATION

Free postage

Isnin - Sabtu (kecuali cuti umum) : 12 tengahari 

DAPATKAN HARGA PROMOSI TERHAD HANYA PADA 50 PEMBELI TERAWAL

Klik ke bank yang anda gunakan. Online transfer ke bank account Luxe Asia Trading seperti yang tertera.

Isikan details anda setelah pembayaran dibuat

Simpan resit sebagai bukti pembayaran

Peluang perniagaan untuk anda

Kami mencari agent/dropship di seluruh negeri di Malaysia

Saya ingin membuka peluang kepada anda untuk menjadi Agen / Dropship kepada NAC Cosmetics Super Flawless Foundation.

Saya ingin membantu yang benar2 ingin belajar membuat duit tambahan dari rumah. Anda penat tengok akaun bank setiap bulan kosong? Anda ingin membantu suami anda? Anda ingin berbelanja mewah? Sertai keluarga NAC Cosmetics sekarang.

Siapa yang sesuai?

1. Suri rumah /kerja sepenuh masa/ student.

2. Suka menjual di IG/FB/ Forum/ pejabat atau kepada kawan dan keluarga.

3.Berminat meniaga dan ingin tahu selok-belok.

Apa kelebihan?

1.Founder NAC Cosmetics sendiri serta beberapa pakar memberi latihan intensif khas kepada agent melalui online & juga seminar percuma.

2.Tidak perlu gajikan pekerja. Tak perlu bayar sewa pejabat atau kedai.

3.Anda menjana sebahagian dari jenama terkenal & tersohor.

4.Produk yang mempunyai permintaan yang tinggi.

5.Produk halal, berkualiti tinggi serta tiada bahan terlarang. Produk NAC Cosmetics bukan sahaja mencantikkan tetapi juga merawat.

Berminat? Whatsapp "Saya berminat menjadi Agen/Dropship"  di 0138380048

Contact info

Siapa di sebalik wajah NAC Cosmetics dan kenapa saya ingin membantu anda?

Hai kesayangan #flawlesssquad

Saya Kak Nac, beauty advisor di NAC Cosmetics. Sebarang pertanyaan mengenai produk atau tips2 kecantikan, anda boleh hubungi saya di 013 8380048 atau email saya di luxeasiatrading@gmail.com. Jangan risau, saya tak sombong pun. Feel free to contact me kalau anda ada apa2 masalah yg anda nak orang dgr atau cerita. Masalah kulit tau sbb tu je saya pakar. Masalah cinta sy tak dapat lah nak tolong.

Kalau anda rasa sy tak pernah mengalami masalah kulit yang kritikal, anda silap. Lepas saya tersalah pakai produk dua tahun lepas, kulit saya mula naik jerawat pasir, lepas tu naik yang bernanah tak stop2. Puas saya nangis, lari dari jumpa kawan atau edit gambar guna apps. Memang dah give up nak cuba apa2 produk orang reccomend. Sekarang Alhamdulillah kulit saya dah pulih. Saya usaha dan tawakal pada Allah Swt.  Jadi, saya percaya, setiap masalah ada penyelesaian. Anda juga mesti sabar dan terus berusaha. Get it. Use it. Love it.

Lots of love, Kak Nac.

ANDA ADA SEBARANG PERTANYAAN?

Jika anda ada sebarang keraguan, pertanyaan atau anda ingin dapatkan keterangan lanjut dari HQ kami, sila klik di Whatsapp button di atas dan anda akan dibawa terus ke Whatsapp kami.