Super Flawless Serum

NAK TAHU BAGAIMANA DENGAN HANYA MEMAKAI 2 TITIK NAC COSMETICS SUPER FLAWLESS SERUM SETIAP HARI KULIT BOLEH JADI GEBU DAN FLAWLESS?

NAC Cosmetics Super Flawless Serum ialah serum kecantikan yang terbukti membantu wanita untuk mendapatkan kulit wajah yang bersih, gebu, putih dan flawless.

Tidak seperti serum kecantikan yang lain, NAC Cosmetics Super Flawless Serum merupakan serum pertama yang mempunyai sunblock SPF35 yang menghalang kulit dari Sinar UV yang berbahaya yang merupakan punca masalah jeragat, parut hitam, kulit kusam dan masalah kulit seperti berminyak, pori terbuka dan jerawat. Malah, serum ini juga mempunyai Kolagen yang membantu membaiki kulit yang rosak, sensitif, meremajakan kulit dan mencerahkan secara semulajadi.

NAC Cosmetics Super Flawless Foundation yang merawat kulit
NAC Cosmetics Super Flawless Foundation yang merawat kulit

Testimoni NAC Cosmetics Super Flawless Serum

Kesan terbukti boleh dilihat dari 2 minggu ke 4 minggu pemakaian

NAC Cosmetics Super Flawless Foundation yang merawat kulit
NAC Cosmetics Super Flawless Foundation yang merawat kulit
NAC Cosmetics Super Flawless Foundation yang merawat kulit
NAC Cosmetics Super Flawless Foundation yang merawat kulit

Cara pakai Super Flawless Serum

Ada 5 cara serum boleh dipakai :

1. Skincare untuk merawat kulit

2. Sebagai primer base sebelum makeup

3. Sebagai primer untuk eyeshadow supaya colour lagi naik

4. Sebagai primer untuk bibir supaya colour lipstick lebih naik

5. Diletakkan sedikit di brush makeup supaya lebih mudah untuk diblend

Caranya :

Pakai sebelum moisturiser. Ambil dropper dan titiskan di pipi kiri dan kanan.  Urut ke atas sehingga meresap. Pakai pagi dan malam sebelum tidur.

Apakah kandungan utama NAC Cosmetics Super Flawless Serum?

  • Argan Oil

Argan oil atau minyak argan, merupakan ekstrak dari buah pohon Argan yang banyak ditemukan di Morocco. Antara kebaikan Argan oil pada kulit ialah pertama, kulit menjadi glowing disebabkan Argan oil kaya dengan antioksidan dan asid lemak esssential yang membantu memulihkan kulit. Kedua, mencegah penuaan kulit di mana kandungan vitamin E dalam minyak ini dapat mencegah efek negatif dari radikal bebas,  dapat meningkatkan kelembapan, memastikan agar kulit ajal dan tegang. Ketiga, membantu memelihara kulit sensitif, kulit sensitif memerlukan pembersihan dan pelembab secara rutin dan argan oil adalah pilihan yang tepat untuk rutin muka. Keempat, mengubati jerawat kerana minyak yang kaya akan vitamin E merupakan agen anti-inflamasi yang sempurna. Sifat anti-inflamasi ini dapat dimanfaatkan untuk memerangi dan mencegah, serta memudarkan parut jerawat.

  • Aloevera

Inginkan kulit muka yang cantik, gebu dan mulus bak Cleopatra? Aloevera sememang terknal dengan ciri-ciri semulajadi aloe vera yang bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan. Aloe vera dapat melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi serta berupaya memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit. Kalau kulit dinaiki jerawat, sapu aloe vera pada jerawat setiap pagi dan malam dan lihat sendiri kesannya dalam masa beberapa hari ,jerawat akan menjadi kurang merah, perlahan-lahan akan mengecil dan hilang. Serum ini mengandungi aloevera yang berupaya mencegah pertumbuhan jerawat.

  • Kolagen

Kolagen merupakan salah satu protein yang amat diperlukan oleh manusia. Sekitar 33 protein dalam tubuh manusia terdiri dari kolagen dan lebih kurang 75 peratus kulit terbentuk dari kolagen. Jadi penting tak kolagen? Ya, sangat penting. Kolagen merupakan komponen utama dalam kulit manusia Ia menghasilkan sel-sel baru, membantu meremajakan kembali kulit dan membuatkan kulit lebih bercahaya. Kolagen aktif untuk menghilangkan kedutan dan mencegah proses penuaan kulit.

  • Vitamin C

Super Flawless Foundation mengandungi Vitamin C yang sememangnya terkenal dalam memutihkan badan dan kulit wajah. Vitamin C dapat melindungi kulit daripada radikal bebas yang terhasil daripada berjemur dibawah cahaya matahari, kesan nerokok dan pencemaran. Vitamin C dapat mengurangkan kesan sun burn pada kulit yang disebabkan oleh sina UV berbahaya. Vitamin C bersifat antioksidan, yang mengurangkan kerosakan kulit yang anda tidak boleh melihat. Vitamin C juga mencerahkan kulit dari masalah jeragat dan tompok-tompok penuaan, membantu kelihatan lebih muda dan kulit lebih lembut.

  • SPF35

SPF singkatan kepada Sun Protection Factor (Faktor Perlindungan Matahari). Kandungan nombor SPF yang tinggi menunjukkan perlindungan daripada sinaran UVB yang menyebabkan kulit kita menjadi gelap dan sunburn.  Apabila terdedah kepada matahari dalam tempoh masa yang lama, flek dan spot hitam mula muncul di permukaan wajah epidermis kerana bahagian kulit itu terletak di bahagian paling atas. Pakailah sunblock atau krim pelindung UV pada wajah. Super Flawless Serum dirumus khas untuk anda yang berasa leceh melakukan rutin yang banyak. Cukup dengan memakai Super Flawless Serum, kulit anda dilindungi sepanjang diluar.

Apakah kandungan utama NAC Cosmetics Super Flawless Serum?

  • Bahan premium diimport dari Korea
  • Serum pertama yang mempunyai fungsi sunblock
  • Digilai dan viral di Malaysia oleh makeup artist
  • Melembapkan tetapi tidak berminyak
  • Menjadikan makeup lebih smooth dan senang diratakan
  • Mencegah pertumbuhan jerawat
  • Merawat kulit sensitif
  • Menghilangkan kedutan di sekitar mata, dahi dan bibir
  • Menggunakan ekstrak natural dan bermutu tinggi
  • Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
  • Mencerahkan parut jerawat
  • Tidak mengandungi bahan terlarang atau berbahaya seperti hydroquinone, merkuri, paraben dan sls

HARGA PROMOSI KHAS UNTUK ANDA

Dapatkan segera sementara stok masih ada. Promosi terhad kepada 50 orang sahaja!

SERUM SAHAJA

PAKEJ MENGGILA

NAC Cosmetics Super Flawless Foundation yang merawat kulit

HQ DELIVERY INFORMATION

NAC Cosmetics Super Flawless Foundation yang merawat kulit

Free postage

Isnin - Sabtu (kecuali cuti umum) : 12 tengahari 

Isikan details anda setelah pembayaran dibuat

Simpan resit sebagai bukti pembayaran

DAPATKAN HARGA PROMOSI TERHAD HANYA PADA 50 PEMBELI TERAWAL

Klik ke bank yang anda gunakan. Online transfer ke bank account Luxe Asia Trading seperti yang tertera.

Contact info

Siapa di sebalik wajah NAC Cosmetics dan kenapa saya ingin membantu anda?

Hai kesayangan #flawlesssquad

Saya Kak Nac, beauty advisor di NAC Cosmetics. Sebarang pertanyaan mengenai produk atau tips2 kecantikan, anda boleh hubungi saya di 013 8380048 atau email saya di luxeasiatrading@gmail.com. Jangan risau, saya tak sombong pun. Feel free to contact me kalau anda ada apa2 masalah yg anda nak orang dgr atau cerita. Masalah kulit tau sbb tu je saya pakar. Masalah cinta sy tak dapat lah nak tolong.

Kalau anda rasa sy tak pernah mengalami masalah kulit yang kritikal, anda silap. Lepas saya tersalah pakai produk dua tahun lepas, kulit saya mula naik jerawat pasir, lepas tu naik yang bernanah tak stop2. Puas saya nangis, lari dari jumpa kawan atau edit gambar guna apps. Memang dah give up nak cuba apa2 produk orang reccomend. Sekarang Alhamdulillah kulit saya dah pulih. Saya usaha dan tawakal pada Allah Swt.  Jadi, saya percaya, setiap masalah ada penyelesaian. Anda juga mesti sabar dan terus berusaha. 

Get it. Use it. Love it.

ANDA ADA SEBARANG PERTANYAAN?

Jika anda ada sebarang keraguan, pertanyaan atau anda ingin dapatkan keterangan lanjut dari HQ kami, sila klik di Whatsapp button di atas dan anda akan dibawa terus ke Whatsapp kami.